ضوابط اجرایی

ضوابط اجرایی

 

1- شرکت­های ارایه دهنده خدمات تجاری‌سازی، در صورت دارا بودن شرایط، بصورت «تولیدی نوع 2» تایید می­­شوند. این شرکت­ها بصورت «تولیدی نوع 1»، «نوپا  نوع 1» و «نوپا نوع 2»، قابل تایید نخواهند بود.

 

2- شرکت­های ارایه دهنده خدمات شتابدهی کسب و کار مطابق با فهرست کالاها و خدمات دانش‌بنیان، بدون نیاز به اسناد فروش می­توانند بصورت شرکت «نوپا نوع 2» یا «تولیدی نوع 2» تایید شوند.

 

3– تاییدیه دانش‌بنیان شرکت­ها برای استفاده از مزایای قانون، به مدت (2) سال بوده و تمدید این زمان، منوط به ارزیابی و تایید مجدد شرکت، است.

 

تبصره- تاییدیه دانش‌بنیان شرکت‌هایی که قبلا تایید شده­ اند، تا زمان مشخص شدن نتیجه ارزیابی مجدد تمدید شده و همچنان می‌توانند از مزایای قانون استفاده کنند.

 

4- دبیرخانه کارگروه می­تواند شرکت‌های تایید شده را بر مبنای معیارهای این آئین‌نامه و سایر مصوبات کارگروه، بصورت دوره ­ای در کمتر از زمان (2) سال، مورد ارزیابی قرار داده و بعد از مشخص شدن نتیجه ارزیابی، اقدامات لازم برای عدم تایید یا تغییر نوع تایید شرکت‌ها را به عمل آورد.

 

5- درصورت عدول شركت از معیارهای مندرج در این آئین‌نامه در هر زمان، آن شركت امكان استفاده از تسهیلات مورد نظر قانون را از دست خواهد داد و دبیرخانه کارگروه می­تواند اقدامات لازم را برای عدم تایید یا تغییر نوع تایید شرکت‌هایی که دارای معیارهای این آئین‌نامه نباشند، به عمل آورد.

 

6- پرونده شرکت‌هایی كه در عمل به تعهدات خود دارای سابقه سوء هستند (در زمینه تسهیلات، حمایت‌ها، مالیات، بیمه و …)، طبق دستورالعمل بررسی خواهد شد.

 

7حمایت‌های مورد نظر قانون، صرفا برای توسعه و تولید کالاها و خدمات دانش‌بنیان حائز همه معیارها خواهد بود.

 

8- شرکت‌های تایید شده، جهت استفاده از هر یك از حمایت‌ها و تسهیلات مد نظر قانون، باید معیارهای خاص مورد نظر برای آن نوع حمایت‌ها و تسهیلات را نیز احراز نمایند.

 

9- حمایت‌هایی كه به هر دسته از شرکت‌ها تعلق می‌گیرد، از سوی كارگروه یا سایر مراجع ذی‌صلاح تعیین می‌شود.

 

10- در صورت هرگونه تخلف شرکت در استفاده از حمایت‌های قانون برای مقاصد دیگر، ضمن محرومیت از استفاده مجدد از این حمایت‌ها، مشمول مجازات‌های  قانون نیز می‌باشد.

 

11- پس از ورود اطلاعات توسط شرکت‌های متقاضی در سامانه، دبیرخانه كارگروه آنها را برای كارگزاران مربوطه ارسال می‌كند. نتایج بررسی كارگزاران، توسط دبیرخانه کارگروه برای تصمیم‌گیری نهایی به كارگروه ارجاع می‌شود.

 

12-شرکت‌های متقاضی موظف به ارایه تعهدنامه دارا بودن نظام­ نامه مالی، مصوب در هیات مدیره یا مجمع عمومی شرکت یا موسسه، می­باشند.

 

13- صورت‌های مالی شرکت‌های متقاضی، حسب مورد (بر مبنای مصوبه دبیرخانه کارگروه) باید به تأیید حسابرسان رسمی (موسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران) برسد.

 

14- پرونده شرکت‌هایی که برخی از معیارهای این آئین‌نامه را احراز نمی‌کنند در موارد خاص به پیشنهاد اعضای کارگروه یا دبیرخانه کارگروه، در كارگروه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

15- دبیرخانه کارگروه می­تواند «فهرست کالاها و خدمات دانش‌بنیان سطح 1» و «فهرست کالاها و خدمات دانش‌بنیان سطح 2» را اصلاح و به روز رسانی نماید.

 

16– شرکت­های متقاضی که نسبت به نتیجه ارزیابی کارگزار، اعتراض دارند، لازم است درخواست خود را به همراه دلایل و مستندات لازم را به منظور بررسی، به دبیرخانه کارگروه ارسال نمایند.