مؤسسه توسعه فناوري و دارايي هاي فكري رايان (ثبت اختراع) به همت تعدادي از متخصصين تكنولوژي و كارشناسان حقوقي در زمينه مالكيت فكري به خصوص كارشناسان ورزيده و صاحب تجربه در حوزه ثبت اختراعات در ايران و جهان و با هدف ارائه خدمات تخصصی و مشاوره ای به مخترعان، نوآوران و بنگاههاي اقتصادي كشور جهت خلق، حمایت و تجاری سازی ايده هاي نو در ابعاد ملی و بین المللی و كمك و ارائه مشاوره به مديران در فرآيند سياستگذاري تاسيس شده است. در این راستا کلیه خدمات مشاوره، ثبت، ارزش گزاری تکنولوژی، تجاری سازی تکنولوژی و شرکت در دادگاه های مختلف در حوزه اختراعات و همچنین ثبت طرحهای صنعتی و علائم تجاری از جمله همکاریهای متعارف این مؤسسه می باشد.
مؤسسه رایان تاکنون موفق به ثبت بیش از 1700 تکنولوژی در قالب اختراع و طرح صنعتی شده است و در حال حاضر به عنوان یکی از مؤسسات پیشتاز در زمینه انجام امور ثبتی و حقوقی در حال خدمت رسانی به دانشمندان و مدیران توانمند کشور می باشند.
ثبت اختراعات و طرحهای صنعتی و به موازات آن علائم تجاری به عنوان ارکان تثبیت بازار و شرایط تجاری شرکتها از ارزش و اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. مؤسسه رایان با برخورداری از اساتید به نام مالکیت فکری در ایران تا به حال موفق به برگزاری بیش از ۶۰ دوره آموزشی در دانشگاه ها و صنایع کشور گردیده است و از جمله پروژه های تحقیقاتی مرتبط با اختراعات که توسط این مجموعه انجام گرفته است می توان به طرح تاسیس اداره ثبت اختراعات کشورهای اسلامی و همچنین فن بازار گروه D8 اشاره کرد.
بنا به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان استان زنجان، کارگاهی در روز دهم خرداد ماه سال ۱۳۹۳، از ساعت 9:30 صبح الی 15:30 بعدازظهر توسط جناب آقای میرداوودی در سالن اجتماعات این بنیاد برگزار گردید. در این کارگاه به مباحث متنوعی از جمله «شفاف سازی مفهوم اختراع، مالکیت فکری در حوزه صنعت، آثار ادبی و هنری و حقوق مرتبط با سایر مالکیتهای فکری، تعریف ثبت اختراع، سیستمهای مختلف ثبت اختراع، پایگاههای اطلاعاتی مختلف ثبت اختراع و روشهای جستجوی پیشینه اختراع در پایگاههای داده، ثبت اختراع در ایالات متحده آمریکا و غیره» پرداخته شد. در انتهای این جلسه، فرصتی برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته شد و مدرس کارگاه به سؤالات شرکتکنندگان، به ویژه مخترعین حاضر، پاسخ دادند.
در اردیبهشت سال ۱۳۹۵، سمیناری با موضوع نگارش و ثبت اختراع دارویی در ایران و جهان با حضور مدیران و علاقهمندان برگزار گردید. در این سمینار جناب آقای میرداوودی، ضمن ارائه اطلاعات لازم در خصوص نگارش و ثبت اختراع، به الزامات و شرایط داوری اختراعات دارویی در ایران پرداختند.
در روز شنبه، یکم شهریورماه ۱۳۹۶، سمینار آموزشی با موضوع “آشنایی با قوانین مالکیت فکری، ثبت اختراع در ایران و سطح بینالمللی” در مجتمع امام خمینی دانشگاه علم و صنعت ایران برای علاقمندان به حقوق مالکیت فکری برگزار گردید.
جناب آقای دکتر میرداوودی، مدیرعامل موسسه حقوقی رایان، مدرس این کارگاه آموزشی ضمن سخنرانی خود به اهمیت مالکیت فکری و تأثیر آن بر توسعه اقتصادی اشاره کردند. در ادامه، ایشان به تشریح انواع حقوق موجود در ایران از جمله حقوق مالکیت فکری، حقوق مالکیت صنعتی، حقوق مالکیت آثار ادبی و هنری، حق ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی، علائم تجاری و نشانههای جغرافیایی پرداختند.
کارگاه آموزشی در روز ۸ آبان ۱۳۹۵ در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه جندی شاپور اهواز با هدف آشنایی و توانمندسازی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در زمینه قوانین و مقررات مربوط به ثبت اختراع در ایران و جهان و توانمندسازی افراد حاضر در خصوص حمایت از مالکیت فکری اشخاص حقیقی و حقوقی برگزار گردید. به علاوه، در این کارگاه، جناب آقای جلال میرداوودی، مدیرعامل موسسه حقوقی رایان، و سرکار خانم ندا محمودي، وکیل دادگستری، به عنوان مدرسین کارگاه حضور یافتند.
در روز یکشنبه ۲۹ دی ماه ۱۳۹۵، سمیناری آموزشی از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر در سالن کنفرانس پژوهشگاه فضایی ایران با حضور مدیران و مسئولین این پژوهشگاه به منظور آشنایی و توانمندسازی پژوهشگران و دانشمندان حوزه هوافضا در زمینه تاریخچه، قوانین، مصادیق مالکیت فکری، ثبت اختراع در ایران و در سطح جهانی، دستورالعمل نگارش اظهارنامه ثبت اختراع و روشهای جستجوی پیشینه اختراع در پایگاههای اطلاعاتی بینالمللی برگزار گردید. جناب آقای دکتر میرداوودی، مدیرعامل موسسه حقوقی رایان ، به عنوان مدرس این سمینار، به تشریح کامل موضوعات ذکر شده پرداختند.