اخبار

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری سه سامانه هوش مصنوعی رونمایی شد.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از شرکت دانش‌بنیان پارت بازدید و از سه سامانه هوش مصنوعی ساها، سهاب و هوشیو رونمایی کرد.
ستاری در این بازدید با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی اقتدار کشورها را تامین می‌کند، بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جدیت به دنبال توسعه این فناوری کاربردی در کشور است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، ایران را مالک بزرگ‌تربن استارتاپ‌های منطقه معرفی کرد و گفت: ایران بزرگ‌ترین استارتاپ‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و زیست‌فناوری را در منطقه به نام خود ثبت کرده است. تلاش‌ها برای توسعه هوش مصنوعی هم با سرمایه‌گذاری در این حوزه آغاز شده است و با جدیت ادامه دارد.
شرکت پارت از شرکت‌های بزرگ حوزه هوش مصنوعی است. این محصولات ظرفیت صادرات دارد. البته با حمایت‌های بیشتر می‌توانیم به توسعه این محصولات کمک کنیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی کامل برای حمایت از همه شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی را دارد.

 

معرفی شرکت توسعه صنایع پترو فولاد بهمن به عنوان شرکت دانش بنیان


شرکت توسعه صنایع پترو فولاد بهمن در زمینه تامین تجهیزات برق و ابزار دقیق و مکانیک برای صنایع فولاد، گاز، نفت، پتروشیمی و نیروگاهی فعالیت داشته این شرکت در سال 1399 توانسته است در زمینه برق و الکترونیک، فوتونیک، مخابرات و سیستمهای خودکار مجوز دانش بنیانی تولیدی نوع 2 را برای شرکت اخذ نماید.

راه‌اندازی واحد ویژه خدمات بیمه تامین اجتماعی شرکت‌های دانش بنیان:

در اجرای بند 3 بخشنامه 14.12 سازمان تأمین اجتماعی در خصوص تمرکز امور بیمه‌ای شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان، واحد ویژه خدمات بیمه تامین اجتماعی شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شعبه 13 تامین اجتماعی تهران، آماده ارائه خدمت به شرکت‌های دانش بنیان است.

آغاز پرداخت تسهیلات تا سقف ۱۰ میلیارد تومان با نرخ ۹ درصد برای شرکت های متوسط و بزرگ دانش بنیان

دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از آغاز رسمی سومین دور حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا خبر داد و گفت: در ادامه فعالیت‌ها و حمایت‌های صندوق نوآوری در حوزه مقابله با شیوع ویروس کرونا، پس از تامین مالی شرکت‌های فعال در حوزه ساخت تجهیزات و لوازم مرتبط و حمایت و کمک به تداوم کسب‌‍وکار شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور کوچک آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا و همچنین شتابدهنده‌ها و تامین‌کنندگان فضای کار اشتراکی، در مرحله جدید این حمایت‌ها، تسهیلات برای شرکت‌‌های دانش‌بنیان متوسط و بزرگ (نیروی انسانی بیشتر از ۵۰ نفر و فروش بیشتر از ۲۰ میلیارد ریال در سال ۹۸) اجرایی می‌شود.
وی ادامه داد: حضور این سه بانک نشان‌دهنده عزم جدی برای تحقق توسعه است و امیدوارم وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم. سامانه مرتبط با ارائه تسهیلات بین سه بانک آینده، کارآفرین و صنعت و معدن مستقر شده است اما انتشار فراخوان و ارزیابی شرکت‌ها در صندوق نوآوری انجام می‌شود.

معرفی شرکت آريانا مدرن صنعت به عنوان شرکت دانش بنیان

 

 

 

شرکت دانش بنيان آريانا مدرن صنعت در سال 1384 تاسيس شده و در زمينه طراحي و توليد محصولات هايتک در حوزه کنترل حرکت و رباتيک و دستگاههاي پيشرفته اندازه گيري و تست فعاليت مي نمايد.
خط مشي اين مجموعه بر پايه اصول زير مي باشد:
• بهبود مستمر کيفيت محصولات
• ارتقاي دائمي تکنولوژي محصولات
• بهبود روند توليد محصولات
• طراحي بر اساس نياز مشتري
• مطابقت با استانداردهاي بين المللي و اخذ گواهينامه هاي تاييد محصول
• رقابت با توليد کنندگان مطرح

ثبت شرکت دانش‌بنیان با استفاده از ثبت اختراع 

شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله شرکت‌هایی هستند که استفاده از تکنولوژی پیشرفته در آنها شرط اساسی جهت تاسیس است. افرادی که دارای یک اختراع باشند می‌توانند از این مزیت برای داشتن یک شرکت دانش‌بنیان استفاده کنند. البته برای داشتن شرکت دانش‌بنیان نیاز به داشتن اختراع حتما وجود ندارد. اما این عامل می‌تواند نقش مهمی در این خصوص بازی کند. با این حال، مزایای دیگری نیز در این زمینه وجود دارد. از جمله آنکه در ماده 7 آیین‌نامه اجرایی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح شده که این شرکت‌ها جهت ثبت اختراعات خود همچنین می‌توانند از تسهیلات قرض‌الحسنه استفاده کنند. در واقع به نوعی می‌توان گفت داشتن اختراع و داشتن شرکت دانش‌بنیان هر کدام مزایای برای یکدیگر دارند. یعنی هم می‌توان از اختراع در جهت داشتن شرکت دانش‌بنیان استفاده کرد و هم از این شرکت‌ها در جهت بهره‌برداری بهتر از مالکیت معنوی و اختراعات استفاده کرد.

ماسکهای نانویی ۱۰ برابر می شود/صادرات دستگاه تولید ماسک به ۴ کشور

رضا فریدی مجیدی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان تولید کننده ماسک‌های نانو و دستگاه‌های تولید نانوالیاف بیان کرد: ما از ابتدای شیوع کرونا شروع به تولید چندبرابری ماسکهای نانو برای رفع نیاز کشور کردیم و از سوی دیگر دستگاه‌های تولید نانو الیاف را نیز که تولید خودمان است به کار گرفتیم.
وی افزود: تقریباً از یک ماه پیش میزان تولیدات ماسک این شرکت به روزی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار ماسک رسید؛ در این راستا برای پوشش نانوالیاف از ۳ دستگاه تولید نانوالیاف نیز بهره برده ایم.
رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان با اشاره به مشتری‌های ماسک‌های نانو گفت: این ماسک نسبت به ماسک‌های معمولی از کیفیت بالایی برخوردارند و شاید قیمت آن با ماسک‌های معمولی متفاوت باشد از این رو ماسک‌های نانو مشتری‌های خود را دارد؛ همچنین در بیمارستان‌ها نیز از ماسک‌های نانو استفاده می‌کنند.

معرفی شرکت فناوری ارتباطات ایمن پردیس داتیس به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت فناوری ارتباطات ایمن پردیس داتیس در سال 1389 تاسیس گردیده و در زمینه سخت افزار و تجهیزات کامپیوتری نصب و اسمبل و ارتقا سیستم های کامپیوتری نصب و راه اندازی کلیه سیستم های شبکه های کامپیوتری اعم از لن ون متروپلیتن مشاوره خرید فروش و خدمات پس از فروش کلیه تجهیزات و سیستم های کامپیوتری و غیره فعالیت دارد و در سال 1399 در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نمود.

شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه مالکیت فکری کمک قانونی دریافت می‌کنند

کمک به تدوین قراردادهای حقوقی: شرکت‌های دانش بنیان برای خرید مواد اولیه، فروش کالا، دریافت تسهیلات، تنظیم مسائل مربوط به مالیکت فکری و موارد متعدد باید قرارداد تنظیم کنند.
مشاوره حقوق و مالکیت فکری: اختراعات، ابتکارات، ایده‌ها و موارد مشابه از جمله ارزشمند‌ترین داشته‌های شرکت‌های دانش‌بنیان محسوب می‌شوند. براین اساس لازم است تا این شرکت‌ها از کلیه جزئیات مرتبط با حفاظت حقوقی از دارایی‌های فکری مطلع باشند.
مشاوره در حوزه قانون کار: مشاوره قانون کار شامل مشاوره پیرامون کلیه قوانین کار روابط کار، مدیریت کارخانه، امور اداری و پرسنلی و همچنین تهیه و تنظیم لایحه دفاعیه جهت ارایه به سازمان مربوطه می‌شود.
دفتر مصالحه و ارجاع به داوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: اختلافات حقوقی به سه روش صلح و سازش، داوری و محاکم قضایی حل می‌شود. دفتر مصالحه و ارجاع به داوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور حل و فصل اختلافات بازرگانی داخلی و خارجی شرکت‌های دانش بنیان راه اندازی شده است.

 

ربات پزشکی «کیوان لایف بات» رونمایی شد

«کیوان لایف بات» ربات پزشکی “ایران ساخت” دستاوردی دیگری برآمده از زیست بوم فناوری و نوآوری ظهر امروز در بیمارستان شهید هاشمی نژاد تهران با حضور جمعی از مسئولان و پزشکان و کادر درمانی رونمایی شد. کیوان لایف بات یک ربات پزشکی برای کمک رسانی به کادر پزشکی و درمان است. ایده طراحی و ساخت آن همزمان با شیوع کرونا و اوج گرفتن آن در کشور در اوایل سال جاری شکل گرفت و در نهایت با تلاش متخصصان یک شرکت دانش بنیان این ربات متولد شد.
فعالان زیست بوم دانش بنیان تهدید را به فرصت تبدیل کردند
در این مراسم پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی بیان کرد: زیست بوم فناوری و نوآوری با موفقیت توانسته است ضمن شناسائی نیازها، محصولات و خدمات کاربردی خود را در جامعه ارائه دهد و نمونه آن در بحران کرونا بیش از پیش برای مردم و مسئولان نمایان شد که دستاوردها و محصولات ایران ساخت نیازهای جامعه را رفع کردند.

معرفی شرکت رشد صنعت نیرو به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت رشد صنعت نیرو ازسال ۱۳۶۹ به عنوان دپارتمان ماشین های الکتریکی شرکت رشد صنعت آغاز به کار نمود.
ازسال ۱۳۸۴ و با توجه به نیاز صنایع مختلف، این دپارتمان درقالب یک شرکت مستقل و با استفاده ازتمامی پتانسیل های قبلی و بهره گیری ازجدیدترین روشهای مدیریتی مبتنی برمشتری مداری فعالیت می نماید و در سال 1399 در زمینه سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نمود.

استقرار ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در مرکز نوآوری دانشگاه امیرکبیر

 

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: با اقدامات انجام شده تعداد شرکت های دانش بنیان ما به ۲۳۰ شرکت رسیده است و تا پایان سال جاری از مرز ۳۰۰ شرکت عبور خواهد کرد.
سید احمد معتمدی در بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران با اشاره به اقدامات این دانشگاه در زمینه توسعه علمی و صنعتی، افزود: در این راستا ارتقای علمی دانشگاه از طریق قرار گرفتن در میان دانشگاه های نسل سوم را در دستور کار قرار داده ایم. دانشگاه های نسل سوم دانشگاه هایی کارآفرین هستند که در عرصه های اقتصادی نقش آفرینی می کنند.وی با بیان اینکه برای رسیدن به این نوع دانشگاه ها گام های موثری برداشته شده است، یادآور شد: نمونه آن ایجاد شرکت های دانش بنیان است که از ۱۴ شرکت در سال ۱۳۹۳ از مرز ۲۳۰ شرکت عبور کرده است.

استفاده از نانو سرامیک ایرانی در نیروگاه های برق کشور

 

فناوری ساخت این محفظه‌های سرامیکی در اختیار دو شرکت زیمنس و جنرال الکتریک بود که با توسعه این فناوری در داخل کشور، دیگر به واردات این محصول نیاز نیست. به تازگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل بومی‌سازی این فناوری، مانع از واردت آن به داخل کشور شده است.
این سرامیک‌ها باید قابلیت تحمل شوک حرارتی بالا را داشته باشند. از آنجایی که این سرامیک‌ها در نزدیکی توربین قرار دارند هرگونه آسیب و جدا شدن تکه‌ای از آن می‌تواند موجب آسیب جدی به توربین شود و خسارات بسیار سنگینی به دنبال داشته باشد. از این رو نانوذرات برای ارتقای کیفی سرامیک‌ها در فرآیند تولید به مواد سرامیکی اضافه می‌شوند که با انجام عملیات حرارتی، میزان تحمل شوک حرارتی سرامیک‌ها به شدت افزایش می‌یابد. آزمایش‌های مختلفی توسط آزمایشگاه‌های بین‌المللی روی این محصول انجام شده و تاییدیه‌های لازم نیز دریافت شده است. این محصول در وندور لیست وزارت نیرو نیز قرار گرفته است.

معرفی شرکت پایامد الکترونیک به عنوان شرکت دانش بنیان

 

شرکت دانش بنیان پایامد، شرکتی پیشرو در تولید و عرضه تجهیزات تصویربرداری پزشکی است که از سال ۱۳۷۹ پاسخگوی طیف وسیعی از نیازهای مراکز درمانی بوده و همواره کوشیده تا کالاها و خدماتی با کیفیت مطلوب و مطابق با استانداردهای بالای جهانی ارائه دهد. در همین راستا، این شرکت برای رعایت قوانین و الزامات ملی و بین المللی، بهبود مستمر در فرآیندهای موجود، برآورده شدن سیستماتیک نیازها و خواسته های مشتریان و افزایش رضایت آنها، سیستم مدیریت کیفیت ISO ۱۳۴۸۵ را طراحی و پیاده سازی نموده و در راستای بهبود خدمات نیز موفق به اخذ گواهی ISO ۱۰۰۰۲ (سیستم رضایتمندی مشتری) شده است که این دستاوردها بازتابی از سیاست ها و ارزش های داخلی شرکت پایامد می باشند.

فراخوان پارک فناوری پردیس برای شناسایی شرکتهای فعال در عرصه تولید ضد کف آمین

 

پارک فناوری پردیس فراخوانی برای شناسایی شرکتهای فعال در عرصه تولید «ضد کف آمین» منتشر کرد.
فراخوان شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور توانمند در بومی‌سازی «ضدکف آمین» منتشر شد. پارک فناوری پردیس، در راستای بومی‌سازی ضد کف امین که ماده‌ای راهبردی در وزارت نفت است، اقدام به شناسایی شرکت های توانمندِ دانش بنیان و فناور در این حوزه کرده است. این اقدام با هدف ساخت آنتی فوم مورد نیاز پالایشگاه‌های گازی کشور و همچنین استفاده حداکثری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور صورت می‌گیرد.

با استفاده از موتورهای الکتریکی مصرف انرژی را کاهش دهیم

جایگزینی تکنولوژی قدیمی موتور القایی با تکنولوژی Direct Drive با مزایایی مانند کاهش 70 درصدی انرژی، عدم نیاز به تسمه، عمر بالا و صدای پایین از جمله مزایای موتورهای الکتریکی تولید شده یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی است.
شرکت دانش‌بنیان فن‌آوران الکتروموتور آریا کار خود را با تولید موتورهای الکتریکی مدرن، انواع اینورترهای لوازم خانگی و تجهیزات تهویه مطبوع و ترموستات‌های دیجیتال آغاز کرد و با ایجاد مزیت برای مشتری خود توانست در بازار سهم خود را پیدا کند. همه محصولات این شرکت دانش‌بنیان، کاهش چشمگیر مصرف انرژی و افزایش کارایی محصولات را برای مصرف‌کننده نهایی فراهم می‌کند.
محصول شركت الكتروموتورآريا يك موتور مغناطيس دائم با روتور خارجي است كه داراي بازده بسيار بالا است. این محصول باعث حذف تسمه و ايجاد مزيت فراوان براي مشتري نهايي و همچنين صنعت برق و محيط زيست می‌شود.

معرفی شرکت آکام صنعت آسیا به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت آکام صنعت آسیا، در بهمن ماه سال 1384 با هدف ارائه طیف کاملی از خدمات فنی و مهندسی دریایی تاسیس شد. این شرکت می تواند سرویس مدیریتی کاملی را برای هر گونه پروژه دریایی ارائه دهد و به عنوان رابط بین کارفرما، طراح و سازنده بصورتی عمل کند تا اطمینان حاصل شود که هر پروژه با توجه به مشخصات خواسته شده، در زمان و بودجه اختصاص یافته، انجام می پذیرد. این شرکت توانسته است در زمینه سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک گواهینامه مربوط به دانش بنیان خود را اخذ نماید.

شرایط شرکت دانش بنیان برای دریافت سربازان امریه

 

شرکت دانش بنیان بایستی اظهارنامه‌ مالیاتی داشته باشد و مقدار فروش شرکت دانش بنیان بر اساس اظهار نامه‌ مالیاتی خود بیشتر از صد میلیون تومان باشد.
هر شرکت دانش بنیان در ازای هر ۳۰۰ میلیون تومان فروش خود که در اظهار نامه‌ مالیاتی درج کرده است یا به ازای هر ۵ نفر کارمند تمام وقت خود، می‌تواند یک نفر را به عنوان سرباز امریه معرفی کند و هر شرکت سالیانه می‌تواند حداکثر ۵ نفر را به عنوان سرباز امریه پذیرش کند.
شرکت لازم است تعهداتی را مبنی بر واریز حقوق و بیمه شما در طول دوران خدمت ارائه داده و در سامانه تینت (سامانه مدیریت و نظارت سرباز امریه) بارگذاری کند.
در صورتی که شرکت اظهارنامه مالیات مستقیم نداشته باشد در صورتی که لیست بیمه شرکت شما حداقل ۲۰ نفر داشته باشد و یا گزارش آخرین معاملات فصلی حداقل ۵۰ میلیون تومان رسیده باشد می‌توانید برای تسهیلات امریه اقدام کنید.

 

جلوگیری از خروج ارز با کاتالیست های نانویی برای مصرف پالایشگاه ها

 

علی شاکرینی مدیر فروش کاتالیست یک شرکت دانش بنیان ایرانی از عرضه کاتالیست‌های این شرکت به پالایشگاه‌های مختلف در کشور خبر داد و گفت: فروش این کاتالیست‌ها در حدود ۲۰۰ میلیارد ریال در سال برآورد می‌شود که عرضه این کاتالیست‌ها مانع از خروج مقدار قابل توجهی ارز از کشور شده است. همچنین حذف گوگرد از ترکیبات نفتی، بخش بسیار مهمی در تصفیه سوخت‌های هیدروکربنی است. ترکیبات گوگردی مانع از عملکرد مناسب خودروها شده و سوختن این ترکیبات همراه با آزاد شدن گاز SO۲ است. انتشار این گاز موجب تشکیل باران‌های اسیدی و سایر مشکلات زیستی از جمله تخریب نمای ساختمان‌ها می‌شود. بنابراین به طور کلی حذف گوگرد از سوخت‌های دیزلی تا کمتر از حد مجاز بسیار ضروری است.

معرفی شرکت فن آوری زنجیره بلوکی سبحان به عنوان شرکت دانش بنیان

 

شرکت فن آوری زنجیره بلوکی سبحان که تحت عنوان شرکت سبحان اکس از سال ۱۳۹۷ در اداره ثبت شرکت های استان تهران ثبت گردیده است. تمرکزاین شرکت بر روی گسترش فرهنگ، آموزش، مشاوره و راه‌اندازی پلتفرم‌هایی بر پایه فناوری بلاکچین است. شرکت سعی کرده که بهترین خدمات را مطابق با نیاز مشتریان ارائه کند. جرقه تشکیل این شرکت زمانی زده شد که ماهیت اینترنت تغییر یافت و از فضای اطلاعات و داده‌ها به اینترنت ارزش ما تبدیل شد. شرکت از همان ابتدا تلاش کرد تا با ارائه مدل های نوآورانه از مرحله آموزشی تا مشاوره و پیاده سازی تحت فناوری‌های نوین انقلاب صنعتی از جمله فناوری بلاکچین، کارآفرینان دولتی و خصوصی را راهنمایی کند تا قادر به ایجاد سازمان‌های موفق و پایدار شوند. شرکت در راستای کمک به مشتریان خود طرح‌های کاربردی، اپلیکیشن‌ها، تحلیل‌ها و اخبار، که توسط بهترین تیم‌های متخصص داخلی و خارجی تولید کرده و در قالب الکترونیکی، دیجیتال، چند رسانه‌ای، مجله و کتاب منتشر می‌کند. این شرکت توانسته در سال 98 گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نماید.

آغاز ارائه تسهیلات صندوق نوآوری به کسب و کارهای آسیب‌دیده بر اثر کرونا

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر علی وحدت: با توجه به مشکلاتی که شیوع ویروس کرونا در اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور ایجاد کرده است، صندوق نوآوری و شکوفایی با هماهنگی با سایر دستگاه‌های اجرایی کشور مصوب کرد که از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین شرکت‌های فناور، خلاق، استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های فعال در اکوسیستم فناوری و نوآوری حمایت کند. بر این اساس مقرر شد تسهیلاتی هم‌راستا با تسهیلاتی که دولت جمهوری اسلامی ایران مصوب کرده در صندوق اجرا شود و با اعلام اختصاص تسهیلات برای حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط دانش‌بنیان، فناور، خلاق، استارت‌آ‌پ‌ها و شتابدهنده‌هایی که کسب و کارشان به دلیل شیوع ویروس کرونا آسیب دیده است، گفت: این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان برای کسب و کارهای کوچک و متوسط با نرخ ۹ درصد در اختیار شرکت‌ها قرار می‌گیرد. این تسهیلات با پایش وضعیت فعالیت و اشتغال شرکت‌ها طی ۶ ماه پرداخت خواهد شد. بعد از آن ۶ ماه جهت بازیابی توان شرکت‌ها تنفس داده می‌شود و تسهیلات طی یک سال بعد به صورت اقساطی بازپرداخت خواهد شد.

تولید پنجه های کربنی با استفاده از فناوری های روز دنیا

سیدمحمدرضا خلیلی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه این شرکت دانش‌بنیان در ساخت پروتزهای مصنوعی کربنی پا از مواد کامپوزیت فعالیت می‌کند و هدف ما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اهمیت جهش تولید در کشور، بومی‌سازی محصولات پیشرفته جهانی است. این شرکت درمجموع فعالیت خود را در راستای ارتقای سطح کیفی زندگی معلولان در فعالیت‌های اجتماعی و ورزشی آغاز کرده است.
خلیلی افزود: محصولات تولیدی این مرکز در دو نوع پنجه مصنوعی کربنی راه رفتن و دویدن برای افراد معلول است و می‌توان گفت محققان این شرکت دانش‌بنیان ایران با ابداع دو نمونه پنجه کربنی دریچه‌ای جدید برای استفاده از فناوری‌های روز دنیا توسط معلولان ایرانی گشودند.
جنس این پنجه مصنوعی از کامپوزیت کربن اپوکسی است و با داشتن قابلیت انعطاف‌پذیری حرکت روان و بدون آسیب را برای فرد معلول ممکن می‌سازد. فرد معلول می‌تواند با استفاده از این پنجه‌ها در ورزش‌هایی نظیر دوومیدانی حضور یابد.

معرفی شرکت بلورین تار به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت بلورین تار با توجه به سابقه کار در مرکز تحقیقات مخابرات ایران، از سال 1360 در تولید آزمایش الیاف شیشه با روپوش آلومینیومی، در راستای کاربرد نظامی فعالیت داشته است. نامبرده اولین خط تولید را در اوایل دوران جنگ تحمیلی، تحویل وزارت دفاع داد، که در زمان دفاع مقدس موثر واقع شد. تجربیاتی که در زمینه تولید الیاف شیشه کسب گردید، در اواخر دهه 70 در ساخت اولین دستگاه پایلوت با ظرفیت 10 رشته، به نتیجه رسید. در سال 1384 تعداد 10 دستگاه تولید شد. در این طرح هر ماشین همزمان 100 رشته فیبر تولید می کند. در حال حاضر این شرکت فعالیت هایی جهت طراحی و ساخت ماشین های جدیدی، با توانایی تولید همزمان 1000 رشته فیبر در دست انجام دارد.

سرمایه گذاری مشارکتی در شرکت های دانش بنیان

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از برنامه‌های صندوق نوآوری و شکوفایی برای سرمایه گذاری مشارکتی دانش بنیان و تعامل شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: بنا داریم برای حمایت از شرکت های دانش بنیان از سمت ارائه تسهیلات به سمت راه اندازی صندوق خطر پذیر پذیر مشارکتی در حوزه دانش بنیان و سرمایه گذاری مشارکتی دانش بنیان حرکت کنیم.

 

برنامه های صندوق حمایت از صنایع پیشرفته دانش بنیان برای مقابله با کرونا

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته گفت: برای مقابله با بیماری کرونا، با تمام توان از تولید کنندگان اقلام مورد نیاز برای عبور از این بحران حمایت می کنیم.
رضا نقی پور اصل در حاشیه این بازدید از این واحد صنعتی دانش بنیان گفت: بسیار خرسندم که تلاش های همه همکاران ما در شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته به ثمر نشسته و امروز شاهد فعالیت یکی از صدها شرکت های دانش بنیان تحت حمایت صندوق در تولید یکی از اقلام مهم و حیاتی مورد نیاز کادر درمانی کشور در دل این بحران بزرگ هستیم.
صندوق حمایت از صنایع پیشرفته بازوی توانمند این وزارتخانه در حمایت از صنایع پیشرفته و دانش بنیان است و در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا، در کنار وظیفه تخصصی خود در قالب مسئولیت اجتماعی مجموعه و به علت شرایط حال حاضر کشور با تمام توان از تولید کنندگان اقلام مورد نیاز برای عبور از این بحران حمایت می کند و این حمایت ها تداوم خواهد داشت.

معرفی شرکت سیم و کابل ابهر به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت سیم و کابل ابهر در سال 1371 تاسیس شده است و بیش از 25 سال در صنعت ایران و در سراسر جهان فعالیت دارد. امروز بزرگترین تولید کننده و تامین کننده کابلهای با کیفیت، با ولتاژ بالا در ایران هستند.
در طول سه دهه گذشته، به دلیل موفقیت، نوآوری و تاثیرگذاری، شهرت و اعتبار بسیار بالایی به دست آورده اند. کابل های این شرکت به طور مداوم برای استفاده در پروژه های برجسته هم در ایران و هم در سطح بین المللی انتخاب میشوند. این شرکت توانسته در سال 98 گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نماید.

کارآموزی استعدادهای برتر در شرکت های دانش بنیان

کارآموزی استعدادهای برتر در شرکت های دانش بنیان به این صورت است که استعدادهای برتر تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان در صورت انجام کارآموزی در شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت مالی بلاعوض دریافت می‌کنند.

 

طراحی و ساخت دستگاه تولیدکننده ماسک N95

فناوران پارک علم و فناوری اردبیل، در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا موفق به طراحی و تولید دستگاه تولید کننده ماسک N95 با برند داخلی شدند. رضا میکائیلی مدیر عامل شرکت دانش بنیان رادیس صنعت هوشمان آرتاویل در این خصوص اظهار کرد: این شرکت اولین قرارداد خود را برای ساخت ۵ دستگاه تولید ماسک N95 با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کرد و تا یک هفته دیگر اولین دستگاه ساخته شده با برند داخلی آماده تحویل می‌باشد.

معرفی شرکت پرتو تماس نوین به عنوان شرکت دانش بنیان

به دنبال طراحی و ساخت سیستمهای انتقال نوری در داخل کشور توسط شرکت پرتو تماس نوین، این شرکت اقدام به درخواست بررسی صلاحیت شرکت در خصوص دانش بنیان بودن مجموعه در سال 1392 از کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتها و موسسات دانش بنیان وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور نمود. شرکت پرتو تماس نوین نیز با ارایه طرح “طراحی و ساخت سیستم انتقال نوری SDH” در این جشنواره شرکت نمود و پیرو بررسی های فنی و تخصصی هیات داوران این طرح موفق به دریافت رتبه دوم پژوهشهای کاربردی گردید.

ارائه خدمات ویژه مرکز صنعتی سازی نانو فناوری کاربردی ICAN

 

 

ICAN در دو زمینه شامل ارائه خدمات ساخت و تولید با استفاده از تجهیزات مستقر در این مرکز و نیز همکاری فناورانه در قالب پایان نامه و فرصت صنعتی، باقابلیت ارائه موضوع از جانب شرکت یا ICAN، آماده همکاری با شرکت های دانش بنیان است.

صدور شربت فروکتوز ایرانی و بی نیازی از واردات

 

میلاد پرو متخصص تحقیق و توسعه گروه صنعتی زر در این خصوص توضیح داد: این گروه صنعتی توانسته است با تکیه بر توان و تخصص نیروهای انسانی جوان محصولات های تک از خانواده شیرین کننده های طبیعی بر پایه ذرت را با تکیه بر سه مزیت کیفیت، سلامت و صرفه اقتصادی به بازار ایران و جهان وارد کند.
پیش از این، این محصول دانش بنیان در فهرست اقلام محصولات وارداتی به کشور بود اما اکنون این محصول دانش بنیان جزو محصولات صادراتی کشور قرار گرفته است.
پرو اظهار داشت: شربت فروکتوز تولیدشده به عنوان یک شیرین کننده کاملا طبیعی است که در پروسه تولید آن هیچگونه ماده شیمیایی استفاده نشده و با روش آنزیمی تولید می شود. این محصول می تواند به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در محصولات غذایی استفاده شود و ارزش غذایی محصولات را بالا ببرد.

معرفی شرکت فراکنش به عنوان شرکت دانش بنیان

 

 

شرکت فراکنش در سال 1382 و با سرمايه گذاري بخش خصوصي، به عنوان يك شركت سهامي خاص تأسيس گرديد. ماموریت این شرکت عبارتند از پاسخ نوآورانه به نیازهای جدی کشور در حوزه فناوری های روز از طریق ارائه الگوی کار برتر، توسط نیروهای متعهد و متخصص. چشم انداز مؤسسين شركت كه همگي از دانش‌آموختگان رشته‌هاي كامپيوتر و برق دانشگاه هاي برتر ايران و خارج از کشور مي‌باشند، عرضه محصولات برتر در زمينه سيستم هاي سازماني و ارائه خدمات نوين امنيتي در سطح كلان سازماني بوده است. این شرکت در سال 1398 توانست در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نماید.

فهرست حمایت ها در تحقیقات بازار بین‌الملل

 

فهرست حمایت ها در تحقیقات بازار بین‌الملل بسته به نیاز هر یک از شرکت‌های دانش بنیان و هدف از تدوین گزاراشات می‌تواند شامل بخشی از موارد زیر به منظور تکمیل برنامه صاداتی باشد:
• بررسی و شناسایی بازار، پیشنهاد بازارهای هدف و روش‌های نفوذ به بازار
• تعیین و معرفی پیش‌نیازهای مجوزی و استاندادرهای محصول جهت ورود به بازار
• آنالیز رقبا و بخش بندی بازار
• ارزیابی و تحلیل الگوی خرید مصرف‌کنندگان در بازار هدف
• تدوین استراتژی بازاریابی
• تدوین استراتژی قیمت‌گذاری محصولات
• تحلیل صنایع و پیش‌بینی تأثیر تحولات منطقه‌ای و جهانی در بازار محصول موردنظر
• ارزیابی کارکرد برند و همچنین تدوین استراتژی توسعه برند

جهاد علمی علیه کرونا: فناوران پای کار آمدند

فناوران و نوآوران علمی ایران در مجموعه های مختلف مانند شرکت‌های دانش بنیان، مراکز تحقیقاتی اعم از دانشگاهی و بخش خصوصی، شرکت های فعال و مراکز رشد، وارد عرصه طراحی و ساخت تجهیزات از جمله کیت تشخیص و داروها برای مقابله با بیماری کرونا شدند.
با بروز ویروس کرونا، آنان با تمام توان و ظرفیت در مسیر علمی در تلاش اند تا زمینه پاسخگویی به نیازهای بیماران در کشور فراهم شود و کشور در این زمینه به خوداتکایی برسد. هرچند کرونا ویروس جدیدی است و زمان زیادی از بروز آن نمی گذرد اما فناوران ایرانی وارد عرصه ساخت کیت تشخیصی و تولید داروهای بیماری کرونا شدند.

معرفی شرکت پژوهنده نیرو به عنوان شرکت دانش بنیان

 

شرکت پژوهنده نیرو با همکاری اساتید برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان و مهندسین و متخصصین مجرب به عنوان یک شرکت دانش بنیان با هدف ارائه خدمات مشاوره تخصصی و تحقیقات صنعتی در سال 1371 تاسیس گردید. شرکت پژوهنده نیرو به عنوان مشاور مورد تایید توانیر، سابقه انجام بیش از 200 پروژه در زمینه خدمات طراحی مهندسی و مشاوره برای شرکتهای برق منطقه ای و شرکتهای توزیع و صنایع مختلف آهن و فولاد، نفت و گاز، پتروشیمی، سرامیک و حمل و نقل الکتریکی ریلی و دریایی را دارد و کارنامه درخشانی را در این حوزه برای خود رقم زده است.

 

حمایت از توسعه بازار تجهیزات و ماشین آلات صنعتی پیشرفته ساخت داخل

 

 

معاونت علمی و فناوری با هدف حمایت از تولید ماشین آلات پیشرفته ای که به طور مستقیم در تولید محصولات نقش داشته و بیش از 70 درصد آن در داخل کشور ساخته شود، تسهیلات (در قالب فروش اقساطی، اجاره به شرط تملیک و جعاله ساخت ماشین آلات یا استصناع) ارائه می دهد.

 

عملکرد بهتر باتری خودرو با نانو ذرات محققان کشور

 

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه نانو فناوری، در شهریورماه ۱۳۹۵ با هدف تولید مواد شیمیایی با بهره‌گیری از فناوری نانو تاسیس شد و در حال حاضر موفق به تولید سولفات باریم به صورت سنتزی و در مقیاس نانو در واحد نیمه‌صنعتی شده است.سولفات باریم به عنوان افزودنی در صنایع رنگ، نفت، دارویی و باتری مورد استفاده قرار می‌گیرد، البته در برخی صنایع از سولفات باریم معدنی (طبیعی) استفاده می‌شود، اما در صنایع حساسی مانند صنعت باتری، در صورت استفاده از سولفات باریم معدنی، باتری تولید شده عملکرد مناسبی نخواهد داشت. بنابراین در این نوع از صنایع از سولفات باریم سنتزی استفاده می‌شود. در این راستا این شرکت با همت پژوهشگران داخلی و با روش تحقیق و توسعه به دانش فنی تولید سولفات باریم سنتزی با گرید باتری دست یافته است.

معرفی شرکت درسا دارو به عنوان شرکت دانش بنیان

 

شرکت درسا دارو در سال 1378 با هدف خدمت به نظام سلامت و تولید داروهای مورد نیاز و ضروری کشور با نگرش نوآوری و کیفیت محوری به منظور دسترسی پزشکان و بیماران به مهمترین داروهای مورد نیاز، تاسیس گردید. يكي از بزرگترين افتخارات اين شركت، حاصل تلاش چندین ساله تيم هاي تحقيقاتي درسا دارو با همكاري اساتيد برجسته دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي و صنایع مرتبط، سنتز ماده اولیه دارویی نيتروگليسرين و همچنین تولید انبوه قرص پیوسته رهش نیتروگلیسرین با برند دروکانتین® با بسته بندی منحصر به فرد بلیستر فویل آلومینیومی در سال 1388 و همچنین فرآورده دانش بنیان یدوفولیک® در سال 1395 می باشد. شرکت درسا دارو از معدود شرکت های دارویی می باشد که با رعایت اصول و استانداردهای تولید محصولات دارویی موفق به اخذ گواهی GMP در محصولات دارویی (جامدات عمومی- سوسپانسیون پودر خشک) گردیده است. همچنین شرکت درسا دارو در سال 1393 پس از طی مراحل متعدد ارزیابی، از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان شرکت دانش بنیان برگزیده گردید.

 

اعطای تسهیلات لیزینگ در رویداد فناورانه صنعت فولاد از سوی صندوق نوآوری 

 

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه در رویداد فناورانه صنایع غذایی ۴۵۰ میلیارد تومان تفاهم‌نامه و قرارداد منعقد شد، گفت: برای ۷۰ درصد قراردادهای منعقد شده در رویداد صنعت فولاد میان شرکت‌های دانش‌بنیان و مشتریان، تسهیلاتی به صورت لیزینگ و با نرخ ۹ درصد اعطا می‌شود.
صندوق نوآوری و شکوفایی بزرگترین نهاد مالی حمایت کننده از شرکت‌های دانش بنیان است و خدمات حمایتی این صندوق در چهار دسته “تسهیلات”، “ضمانت نامه”، “سرمایه‌گذاری” و “توانمندسازی” تقسیم می‌شود. در بخش اراائه تسهیلات این صندوق برای نمونه‌سازی و سرمایه در گردش، به شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلاتی ارائه می‌دهد و در بخش توانمندسازی نیز خدماتی برای توسعه بازار و حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی ارائه می‌کند.

تولید توربین های هوشمند برای رصد قاچاق در مرزها

 

دکتر محمد مومنی دکتری هوش مصنوعی و مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان اظهار کرد: ما توانستیم در این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری عمیق، دوربین‌های معمولی را به دوربین‌های هوشمند تبدیل کنیم.
مومنی خاطر نشان کرد: اما دوربینی که ما عرضه کردیم با قیمتی برابر با ۵ میلیون به تولید می‌رسد که همان کاربرد دوربین‌های خارجی هوشمند را دارند.
به گفته مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، جلوگیری از شکار حیوانات و … از این دوربین‌ها استفاده می‌شود زیرا می‌تواند انسان و اشیا را رصد کند .با استفاده از این دوربین‌ها می‌توان انسان، اشیا، اسلحه، اشخاص با لباس نظامی و غیر نظامی و هر موردی را به درخواست بهره بردار رصد کنیم، از این دوربین‌ها برای مبارزه با قاچاق ارز و کالا، جلوگیری از شکار حیوانات و… به کار می‌رود. وی ادامه داد: با استفاده از این دوربین، تصویر روی سوژه قفل می‌شود و تا کیلومترها آن را را ردیابی می‌کند.

معرفی شرکت مهندسی رستافن ارتباط به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت مهندسی رستافن ارتباط، از بزرگترين و معتبرترين شركت‌های تحقیقاتی- توليدي تجهيزات مخابراتی فركانس بالا در كشور است. مدیریت و اجرای پروژه‌های بزرگ و پیچیده مخابراتی و تولید محصولات بر پایه تحقیق و توسعه داخلی، تنها بخشی از توانمندی های منحصر به فرد این شرکت است. این شرکت توانسته در زمینه سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر و فوتونیک در سال 98 گواهینامه دانش بنیان خود رااخذ نماید.

تامین ۷۰ درصد هزینه‌ رهن فضای استقرار شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی 

 

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری از تامین ۷۰ درصد هزینه‌ رهن فضای استقرار شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این تسهیلات به مدت پنج سال و بدون بهره و وثیقه در اختیار این شتاب‌‌دهنده‌‌ها قرار خواهد گرفت. به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دکتر سیاوش ملکی‌فر در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌ها درباره چرخه عمر استارت‌آپ‌ها گفت: استارت‌آپ‌ها چرخه عمری دارند و به تدریج پا می‌گیرند و بزرگ می‌شوند. تعدادی از آنها موفق شده و وارد بازار بورس می‌شوند. صندوق نوآوری و شکوفایی در نظر دارد از لحظه‌ای که استارت‌آپ‌ها شکل می‌گیرند تا لحظه‌ای که وارد بازار بورس می‌شوند، در کنار استارت‌آپ‌ها باشد و از آنها حمایت کند.

نانو پوشش ضدخزه برای محافظت از بدنه کشتی ها

 

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به تولید نانوپوششی زیست‌سازگار برای استفاده در کشتی‌ها شده است که می‌تواند مانع از تشکیل خزه روی بدنه کشتی شود. هنگامی که یک کشتی در محیط دریا قرار می‌گیرد به‌وسیله موجودات متنوع دریایی از جمله خزه‌ها پوشیده می‌شود. خزه بستن بر روی سطح کشتی‌ها و تاسیسات دریایی سالانه هزینه‌های زیادی را به این صنعت تحمیل می‌کند و مشکلات فراوانی را به‌وجود می‌آورد. چسبیدن خزه به بدنه کشتی‌ها به مرور زمان باعث خوردگی و کاهش طول عمر بدنه کشتی می‌شود.
این محصول، یک پوشش هوشمند هیبریدی بر پایه فناوری نانو است که می‌تواند به عنوان یک پوشش دوست‌دار محیط‌زیست و سازگار با اکوسیستم دریا مورداستفاده قرار گیرد و از چسبیدن خزه‌ها بر روی سطح بدون استفاده از بایوسایدها جلوگیری کند. کاربرد این محصول به عنوان رنگ بر روی انواع سازه‌ها در محیط‌های دریایی اعم از اسکله‌ها، شناورهای سطحی و زیرسطحی، نظامی و سازه‌های کنار ساحلی است.

معرفی شرکت یاس دارو به عنوان شرکت دانش بنیان

 

شرکت یاس دارو شرکتی دانش بنیان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران میباشد، که فعالیت قانونی خود را از سال 1377 آغاز نموده است، این شرکت از سال 1387 با هدف انجام تحقیقات کاربردی و ساخت فرآورده های دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی از منشاء گیاهی، وارد عرصه تولید داروهای گیاهی شده و افتخار دارد که توانسته است نتایج تحقیقات خود را تجاری سازی نماید. هدف اصلی یاس دارو، احیای ارزش گیاهان دارویی در پیوند با طب مدرن و استفاده بهینه از منابع غنی گیاهی کشورمان است، که بسیار امیدواریم بتوانیم با استمداد از خداوند متعال در این مسیر به پیشرفت های روزافزون دست یابیم.

ارائه خدمات ویژه مرکز صنعتی سازی نانوفناوری کاربردی ICAN

ICAN در دو زمینه شامل ارائه خدمات ساخت و تولید با استفاده از تجهیزات مستقردر این مرکز و نیز همکاری فناورانه در قالب پایان نامه و فرصت صنعتی با قابلیت ارائه موضوع از جانب شرکت یا ICAN، آماده همکاری با شرکت های دانش بنیان است.

سود 58 میلیون یورویی ایران خودرو در داخلی سازی قطعات

 

ساخت داخل تاکنون 24 قطعه به تولید انبوه رسیده که کاهش ارزبری 37 میلیون یورویی را به دنبال داشته است، ضمن اینکه با برگزاری میز دوم 12 قطعه به تولید انبوه رسید که کاهش ارزبری 44 میلیون یورویی را به دنبال داشت و در میز سوم نیز یک قطعه تاکنون به تولید انبوه رسیده که منجر به صرفه‌جویی ارزی 46 میلیون یورویی شده است.
مقیمی با بیان اینکه یکی از گلایه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، همکاری نکردن شرکت‌های خودروساز با آنهاست، گفت: در مراسم امروز یکی از اهداف اصلی، همراه کردن این دو گروه با یکدیگر است که می‌تواند منجر به توسعه دانش فنی، ارتقاء توان نوآوری، کاهش ارزبری و کاهش وابستگی به خارج شود.
هم اکنون 9 شرکت دانش‌بنیان صنایع دفاع با ایران خودرو همکاری می‌کنند و توانسته اند بخشی از نیاز‌های این خودروسازی را رفع کنند.

معرفی شرکت پشتاز طب به عنوان شرکت دانش بنیان

 

شرکت پشتاز طب یکی از اولین شرکت‌های دانش‌بنیان ایران در حوزه‌ی زیست فناوری است که در سال 1377 آغاز به کار کرد. نخستین تولیدات پیشتازطب با ورود به بازار، جای‌گاه مناسبی را از لحاظ کیفی میان مصرف‌کنندگان داخلی پیدا کرد. بزرگ‌ترین واحد تولید محصولات تشخیص آزمایشگاهی کشور، دارای چهل محصول با تکنولوژی الایزا است این شرکت در سال 98 در زمینه دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان سنتتیک، گیاهی- طبیعی سلولی و مهندسی بافت و بیوتکنولوژی توانسته گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نماید.

نشست های پرسش و پاسخ

 

در معاونت نشست هایی در زمینه قوانین و مسائل پایه‌ای کسب‌وکار نظیر بیمه تأمین اجتماعی، قانون کار، مالیات، گمرک، نقل وانتقال ارزی و… با حضور مسئولین سازمان‌های مربوطه یا مشاوران معتبر برگزار می‌شود.

ساخت دستگاه جوشکاری برای صفحات نازک

 

محققان شرکت‌های فناور موفق به ساخت دستگاه پرتابل جوشکاری لیزری شدند که قادر به جوشکاری بر روی صفحات نازک استیل است و به گفته آنها کاربرد این دستگاه موجب کاهش هزینه‌های تمام شده محصول نهایی خواهد شد.
دستگاه جوش لیزر را از دستاوردهای این شرکت نام برد و یادآور شد: این دستگاه می‌تواند جایگزین بسیار مناسبی برای روش‌های جوش سنتی باشد؛ چرا که قادر به ایجاد جوش با دقت و با کیفیت بالا بر روی محصولات ساخته شده در صنایع مختلف است.

معرفی شرکت مبنا پیشه به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت مبنا پیشه در سال 1359 فعالیت خود را در زمینه تولید گرمکن های الکتریکی آغاز نموده است، که در ابتدا عمده فعالیت آن در زمینه لوازم خانگی و المنتهای کوچک صنعتی بود. این شرکت با هدف نوآوری و مشتری مداری عمده فعالیت خود را در زمینه تحقیق درخصوص شاخه صنعتی المنت و هیتر معطوف داشته و پس از سالها تحقیق و تجربه و دستیابی به توان تولید الکتریکال هیتر، چند سالی است که به عنوان تنها تولید کننده معتبر مبدل های حرارتی الکتریکی و الکتریکال هیترهای صنعتی در ایران مطرح گردیده است و در سال 1398 در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و نرم‌افزارها و سامانه‌های تخصصی مربوطه گواهی دانش بنیان خود را اخذ نمود.

ارائه مشاوره توسعه فنی محصولات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات

ارائه مشاوره توسعه فنی محصولات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات شامل موارد ذیل می شود:
نرم‌افزارهای سازمانی، نرم‌افزارهای خدمات، نرم‌افزارهای بانکی، کسب‌وکارهای آنلاین، پلتفرم‌های توزیع محتوا، سامانه‌های هوشمند، خط و زبان فارسی، رایانش ابری، سکوهای نرم‌افزاری، امنیت، بازی‌های رایانه‌ای و شبیه‌سازه ها

 

برگزاری نشست های پرسش و پاسخ

از جمله تسهیلات دانش بنیان برگزاری نشست های پرسش و پاسخ می باشد که در زمینه قوانین و مسائل پایه ای کسب وکار نظیر بیمه تأمین اجتماعی، قانون کار، مالیات، گمرک، نقل وانتقال ارزی و… با حضور مسئولین سازمانهای مربوطه یا مشاوران معتبر برگزار میگردد.

معرفی شرکت خبره پرداز پارس به عنوان شرکت دانش بنیان

شركت خبره پرداز پارس در سال 1375 توسط گروهي از متخصصين فن‌آوري اطلاعات با هدف ايجاد سيستم هاي نرم‌افزاري كاربردي در بخشهاي اداري و صنعتي تاسيس گرديد. موسسین شرکت با داشتن سابقه فعالیت در سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی سعی در ایجاد مجموعه ای توانمند داشته تا بتوانند با ایجاد خدمات متمایز در صنعت نرم افزار گامی هر چند کوچک اما موثر برداشته باشند .این شرکت در سال 1398 توانست در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم‌افزارهای رایانه‌ای گواهی دانش بنیان مربوط به خود را بگیرد.

استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی

شرکت ها میتوانند از تخفیف 91 درصدی در دریافت خدمات از شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی تا سقف 21 میلیون ریال در سال استفاده نمایند.

ساخت “اسکنر سه بعدی کف پا” در کشور محقق شد

سجاد رحمن‌پور مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پایا فناوران فردوسی درباره محصول «اسکنر فشار کف پا» توضیح داد: ۳ تست استاتیک، دینامیک و تعادل توسط اسکنر فشار کف پا توسط این دستگاه انجام می‌شود، که با استفاده از ۲۲۸۸ سنسور و سرعت ۱۰۰ فریم بر ثانیه با استفاده از اسکنر فشار دینامیک به کار رفته در این دستگاه فشار کف پا اندازه گیری می‌شود.

وی ادامه داد: با استفاده از نرم افزار این دستگاه اطلاعاتی کامل از بیماران به دست خواهد آمد و نوع قوس کف پا به این طریق تشخیص داده می‌شود و با استفاده از CoP Line نحوه گام برداشتن مورد بررسی قرار می‌گیرد و با استفاده از پروفایل فشار خروجی، نقاط پرفشار کف پای بیمار آنالیز می‌شود. همچنین این دستگاه به راحتی قابل حمل و نقل است و می‌توان از آن در چند کلینیک، جهت مقاصد غربالگری و یا انتقال به اتاق بیماران در بیمارستان‌ها استفاده کرد.

معرفی شرکت فن آزما گستر به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت فن آزما گستر از ابتدای سال ۱۳۷۴ با هدف تولید تجهیزات آزمایشگاهی تاسیس گردید و پس از کسب تاییدیه های متفاوت از جمله تائیدیه وزارت بهداشت و درمان، آموزش پزشکی و گواهینامه های بین المللی ISO۱۳۴۸۵ و ISO۹۰۰۱، امروزه به راستی می تواند رقابت با محصولات خارجی را ادعا نماید. تجربه چندین ساله مدیریت این شرکت به عنوان بنیانگذار تولید آون در ایران باعث گردید تا خیلی زود این شرکت به جمع تولیدکنندگان برتر تجهیزات آزمایشگاهی بپیوندد و با تولید محصولاتی متمایز و متنوع ، نظر مصرف کنندگان را به خود جلب نماید. این نوآوری تا آنجا پیش رفت که این شرکت موفق به اختراع دستگاه آب مقطرگیری بدون هدر رفتن آب برای اولین بار در جهان گردید و پس از آن کسب گواهینامه های مدیریتی و کیفیتی از سازمان های مهم جهانی و داخلی، از دیگر دستاوردهای این شرکت بود و همچنین در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و نرم‌افزارها و سامانه‌های تخصصی مربوطه گواهی دانش بنیان خود دریافت نمود.

 

تسهیلات اشتغال دانش آموختگان برتر

 

بنیاد ملی نخبگان تسهیلاتی را برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در به کارگیری دانش آموختگان برتر تحصیلات تکمیلی که تحت حمایت این بنیاد هستند ارائه میکند.

تولید آنزیم صنعتی برای نخستین بار توسط یک شرکت دانش بنیان

خلج بابایی رییس هیات مدیره شرکت توسعه بن دا فرآور در مورد بازار هدف آنزیم‌های صنعتی تولیدی این شرکت گفت: شرکت ما به عنوان اولین و تنها دارنده تکنولوژی تولید آنزیم صنعتی در کشور توانسته، آنزیم‌های صنعتی در صنایع لبنیات، نشاسته و گلوکز، آرد و نان، چرم و نساجی، شوینده‌ها و دام و طیور را تولید کند. تولید این محصول گامی ‌بزرگ در قطع وابستگی به واردات محصولات استراتژیک در کشور به شمار می‌آید.
بابایی در مورد تسهیلاتی که شرکت متبوعش از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده است خاطرنشان کرد: ما تاکنون ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات تولید صنعتی برای خرید تجهیزات از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت و همچنین برای تولید محصول دیگر نیز ۱۵ میلیارد تومان، اعطای تسهیلات تولید صنعتی در صندوق نوآوری و شکوفایی به این شرکت مصوب شده که در مراحل انعقاد قرارداد است.
وی در مورد ویژگی‌های آنزیم‌های صنعتی تولید شده در این شرکت گفت: این تکنولوژی قادر است تمامی‌ آنزیم‌ها را به اشکال مختلف مایع، پودر (پودر، گرانول و پلت) و اندازه ذره‌ای متفاوت تولید و عرضه کند.

معرفی شرکت سولفور شیمی کاشان به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت سولفور شیمی کاشان توليد کننده سولفیت سدیم، متابی سولفیت سدیم، اکسیژن اسکونجر (سولفیت سدیم کاتالیستی) و بی سولفیت سدیم می باشد. این شرکت با استفاده از دانش فني داخلی در سال 1376 به بهره برداری رسیده و اولین تولید کننده سولفیت سدیم و متابی سولفیت سدیم مطابق با استانداردهای جهانی در ایران می باشد و همچنین در سال 1398 در زمینه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی گواهی دانش بنیان خود را اخذ نمود.

معرفی شرکت های ارائه دهنده خدمات کسب و کار

 

 

شرکت های دانش بنیان میتوانند برای استفاده از خدمات تجاری سازی وتوسعه کسب وکار با شرایط و تخفیفات ویژه که از سوی بخش خصوصی ارائه میشود به سامانه نقشاپ مراجعه نمایند. ارائه دهنگان خدمات نیز درصورتیکه شرایط ویژه ای برای شرکت های دانش بنیان در نظر بگیرند، میتوانند در این سامانه خدمات خود را معرفی نمایند.

 

داخلی سازی یکی از قطعات خودرو در کشور

حوریه مزدارانی درباره سیستم کروز کنترل خودرو گفت: این سیستم آپشنی برای کنترل سرعت خودرو است. با این آپشن می‌توانید پایتان را از روی پدال گاز بردارید و در همان سرعت ثابت بمانید. که از سال ۹۲ فروش محصولات برای شرکت های خودرو ساز آغاز شد. کروز کنترل محصولی وارداتی بود، اما محصولی که ما تولید کردیم، هم از نظر کیفیت و هم از لحاظ قیمت بسیار بهتر از نمونه های خارجی بود و از طرفی که کار کپی نبود می‌توانستیم کروز کنترل را با سیستم‌های برقی متفاوتی برای هر ماشین به شکلی اختصاصی طراحی کنیم، این در حالی بود که نمونه‌های خارجی را نمی‌توانستند با ماشین‌های داخلی تطبیق دهند. به همین خاطر پذیرفتند که مراحل تست و تأییدیه انجام شود و در سال ۹۲ یک قرارداد آزمایشی بستیم و از سال ۹۳ که محصول تأیید شد، به فروش آن پرداختیم.

معرفی شرکت شیمیایی و دارویی باران به عنوان شرکت دانش بنیان

در سال ۱۳۷۴ شرکت شیمیایی باران تاسیس و نام آن در سال ۱۳۷۶ به شرکت شیمیایی و دارویی باران تغییر داد، هدف از تاسیس شرکت، تولید مواد حد واسط اولیه دارویی و اشکال دارویی می باشد. در سال ۱۳۹۳ تولید مواد اولیه دارویی آغاز و تولید ژل آلومینیوم هیدروکساید و ژل منیزیم هیدروکساید به عنوان اولین محصولات صورت گرفت. بازسازی و نوسازی خطوط تولید با هدف تولید مولکولهای دارویی با تکنولوژی بالا در برنامه این شرکت قرار گرفت. طی نیمه دوم سال ۱۳۹۰ و سال ۱۳۹۱ عملیات بازسازی و نوسازی انجام و به لطف الهی خط تولید این شرکت برای تولید مواد اولیه دارویی ضدسرطان از جمله کاپسیتابین در سال ۱۳۹۲ مورد بهره برداری قرار گرفت و در سال 1398 در زمینه دارو و فرآورده های پیشرفته حوزه تشخیص و درمان (سنتتیک، گیاهی – طبیعی سلولی و مهندسی بافت و بیوتکنولوژی) گواهینامه دانش بنیان خود را اخذ نمود.

تسهیلات صندوق توسعه ملی

بر اساس تفاهم های صورت گرفته بین معاونت علمی و فناوری با صندوق توسعه ملی و مصوبات هیات امنای این صندوق، شرکت های دانش بنیان مشمول چهار واحد درصد تخفیف تسهیلات ریالی (همانند مناطق محروم) هستند.

نیاز صنعت به (محفظه تست محیطی) تامین شد

سجاد شهابی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «شهاب آزما رایان» درباره چمبرهای تست محیطی توضیح داد: یک محفظه (چمبر) تست محیطی به صورت مصنوعی شرایط محیطی را فراهم می‌آورد که یک ماشین، ماده، دستگاه یا قطعه در معرض آن قرار می‌گیرد. این محفظه‌ها همچنین برای شتاب دادن و تشدید اثرات شرایط محیطی بر نمونه‌های تست حتی شرایطی که انتظار وقوع آن ها نمی‌رود نیز استفاده می‌شود.
شهابی درباره ویژگی چمبرهای تولیدی این شرکت بیان کرد: یک مدل از چمبرهای تولید شده این شرکت می‌تواند دمایی تا منفی ۷۰ درجه سانتی‌گراد را ایجاد کند که این موضوع ویژگی خاصی به شمار می‌آید.
این فعال فناور درباره اختلاف قیمت بین این محصول با نمونه مشابه خارجی آن گفت: قیمت محصولات خارجی با توجه به کیفیت آن‌ها تغییر می‌کند. برای مثال نمونه مشابه ساخته شده توسط کشور چین عددی بین ۴۰ تا ۵۰ هزار دلار است و نمونه دیگر که ساخت کشور آلمان است قیمتی حدود ۱۲۰ هزار یورو دارد. این درحالی است که قیمت محصول تولیدی این شرکت قیمتی حدود ۱۳۰ میلیون تومان است.

معرفی شرکت تجهیزات سازان پیشتاز به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت تجهیزات سازان پیشتاز از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را در زمینه ی فناوریهای پیشرفته در حوزه های فناوری خلا ، برودت و طراحی و ساخت تجهیزات اندازه گیری و آنالیز شروع کرده است. بسیاری از این فناوریها در ایران برای اولین بار بدست آمده و از ابتکار ها و نوآوریهای شرکت بوده است که منجر به کسب گواهی علمی نوآوری و اختراع از مراجع و جشنواره های معتبر بوده است. از اینرو شرکت طراحی و ساخت تجهیزات را بر اساس توان داخلی برنامه ریزی و اجرا می نماید و در این زمینه دستاورد های متعددی داشته است .در حال حاضر این شرکت توانسته است در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و نرم‌افزارها و سامانه‌های تخصصی مربوطه گواهی دانش بنیان را اخذ نماید.

 

 

اخذ گواهی کاربری نهایی اقلام با کاربری دوگانه تحریمی (کانال خرید برجام)

با توجه به چالش های ناشی از تحریم ها برای واردات برخی کالاها در حوزه هسته ای و یا کاربرد دوگانه، بر اساس فهرست Infcirc–Part 2 ضمیمه 9 برجام، کانال خرید ویژهای برای تأمین این اقلام فراهم شده است.

 

18 قرارداد بازارسازی محصولات دانش بنیان بین ایران و ترکیه منعقد شد

سورنا ستاری با اشاره به ماحصل تفاهمات ایرانی‌ها و ترکیه‌ای ها در سفر به ترکیه و استانبول گفت: در این سفر ۱۸ سند همکاری یا قرارداد قطعی بین چند شرکت ایرانی و همتایان ترک به امضا رسید.
قادری فر با بیان اینکه این قراردادهای همکاری در راستای تبادل فناوری و بازارسازی محصولات دانش بنیان منعقد شده است، گفت: این سندها در حوزه‌های سلول بنیادی، علوم شناختی، الکترونیک و زیست فناوری و… بودند.
رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبری معاونت علمی افزود: همچنین معاون علمی به ظرفیت‌های پلتفرم بازگشت ایرانیان غیرمقیم در خارج از کشور اشاره کرد و از دانشجویان ایرانی مقیم در ترکیه به عنوان سفیران فرهنگ و علم خواست که در زمینه تبادلات فناورانه نقش کلیدی خود را به بهترین نحو ایفا کنند.

 

معرفی شرکت دنیای پردازش به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت دنیای پردازش با هدف طراحی و تولید سیستم‌های الکترونیکی و کامپیوتری در سال 1369 با همکاری گروهی از متخصصان الکترونیک، که تجربه‌ی انجام پروژه‌های نظامی و صنعتی را پشت سر گذاشته بودند، با هدف ایجاد سازمانی تحقیقاتی-تولیدی برای ارائه سیستم‌های حضور و غیاب، فعالیت خود را آغاز نمود.
طی ربع قرن تلاش بی وقفه، شرکت دنیای پردازش، با در اختیار داشتن تیمی مجرب از متخصصان الکترونیک، مکانیک و نرم‌افزار، موفق شده است به عنوان شرکتی دانش بنیان و پیشرو در زمینه‌ی تحقیق، طراحی، ساخت و تولید سیستم‌های الکترونیکی با قابلیت دریافت اطلاعات، پردازش آنها و ارائه‌ی گزارشات کاربردی و نیز طراحی، تأمین و تولید سیستم‌های جمع‌آوری اطلاعات سازمانی و دسترسی، محصولات متنوعی را به مشتریان خود عرضه نماید.

حمایت از ورود شرکت های دانش بنیان به بورس

معاونت علمی و فناوری بخشی از هزینه های ابتدایی پذیرش شرکت های دانش بنیان که وارد بازار شرکت های کوچک و متوسط فرابورس شوند را پرداخت می نماید.

معرفی شرکت شاهین تنظیم صنعت به عنوان شرکت دانش بنیان

شرکت شاهین تنظیم صنعت در سال 1373 تاسیس و در زمینه ساخت انواع دستگاههای بالانس و ارتعاش سنجی و تعمیرات قطعات دوار فعالیت داشته و تاکنون خدمات ارزنده ای را به صنعت کشور ارائه داده است و در سال 1398 توانسته در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و نرم‌افزارها و سامانه‌های تخصصی مربوطه گواهینامه مربوط به دانش بنیان خود را اخذ نماید.

تخفیف 70 درصدی هزینه و تهیه تکنیکال فایل برای شرکت های دانش بنیان

بزرگ‌ترین مشکلی که ممکن است برای یک تولیدکننده پیش بیاید این است که این تولیدکننده پس از زحمات فراوان کالایی را تولید می‌کند، اما وقتی به مرحله رگولاتوری می‌رسد، با صورت مسئله جدیدی تحت عنوان مطابقت با استانداردها و ضوابط برمی‌خورد. در همین راستا اداره کل تجهیزات پزشکی در راستای وظیفه قانونی خود، تصمیم بر آن گرفت تا شرکت‌هایی را در کنار تولیدکنندگان قرار دهد تا از مراحل ابتدایی طراحی و توسعه محصول و هم‌زمان با فرایند تولید، مدارک لازم برای اخذ مجوزها و پروانه تولید با سرعت بیشتری برای شرکت‌ها صادر شود.
وی همچنین افزود: اگر چه فرآیندهایی از این دست هزینه‌هایی را به شرکت تحمیل می‌کند، اما در همین راستا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایتی را در نظر گرفته که به‌موجب آن بخش عمده‌ای از هزینه‌ها را پوشش می‌دهد. لذا تا 70 درصد هزینه ی تهیه تکنیکال فایل برای شرکت های دانش بنیان توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پرداخت می گردد.